Веномирол

ДЕЙСТВИЕ
 
Веномирол® е натурален продукт, който облекчава състояния причинени от нарушено кръвоснабдяване – разширени вени и хемороиди. Веномирол® укрепва венозните съдове и капилярите, като подобрява кръвообръщението и проводимостта на кръвоносните съдове. Има благоприятно действие за намаляване на отоците, тежестта и болките в краката. Подобрява еластичността на вените, като стимулира синтеза на еластин и колаген.
 
Веномирол® разгражда тромби и предпазва от венозна тромбоза.
 
Веномирол® спомага за спиране на кървенето, намаляване на болката и сърбежа при хемороиди. 
 
СЪСТАВ
 
Натокиназа (Nattokinase) е ензим извлечен от древната японска храна Натто (ферментирала соя с бактерията  Bacillus natto). Най-важното свойство на Натокиназа е разграждането на тромбите и предпазването от венозна тромбоза. 
Препоръчва се при хемороиди, разширени вени, нарушено кръвоснабдяване, венозна тромбоза, атеросклероза (втвърдяване на артериите).  
 
Конски кестен (Aesculus hippocastanum) подобрява кръвообръщението, тонизира вените и спомага за поддържане на нормалния приток на кръв към долните крайници. Подобрява  еластичността на съдовете и възпрепятства отделянето на ензимите, които разграждат колагена и еластина – важни структурни елементи на вените.
 
Хамамелис (Hamamelis virginiana) е високоефективен при разширени вени, като намалява отока и болката в краката. Има противовъзпалително действие и допринася за спиране на кървенето, сърбежа и паренето при хемороиди. 
 
Бодлив залист (Ruscus aculeatus) има релаксиращ ефект върху кръвоносните съдове, като стимулира ендотела (вътрешния слой на вените). Намалява дискомфорта и тежестта на краката, както и сърбежа и паренето при хемороиди. Притежава слабителни свойства.
 
Диосмин/Хесперидин са цитрусови биофлавоноиди, които укрепват стените на вените и намаляват венозния застой.  Спомагат за намаляване на налягането в кръвоносните съдове и подобряват тяхната еластичност.
 
НАЧИН НА ПРИЕМ
 
1 капсула сутрин и 1 вечер по време или след хранене, с чаша вода.
Препоръчва се приема да продължи 2-3 месеца.
 
Веномирол® не се препоръчва на деца, бременни жени, кърмачки и ако имате непоносимост към някоя от съставките!
 
Веномирол® е хранителна добавка и не е заместител на рационалното хранене. Продуктът не е предназначен за диагностика и лечение на заболявания!
 
Веномирол® не съдържа глутен, ГМО, желатин, лактоза, оцветители, аромати и консерванти.
 

Търсете и в аптеките