Херпезал

Херпезал

ДЕЙСТВИЕ

Херпезал® е натурален продукт, който блокира развитието на херпес вирус и ограничава неговото разпространение. Допринася за намаляване на болката и по-бързото завяхване на обрива.

Херпезал® укрепва имунитета и противодейства на появата и развитието на херпесвирус - симплекс, вагинален, зостер.

Херпезал® е изключително ефикасен при простудни, вирусни и възпалителни процеси в организма, при често боледуване и умора, като стимулира естествените защитни сили на имунната система.

СЪСТАВ


Л-лизин - основна аминокиселина за човешкия организъм, която е жизнено важна за възстановяване на тъканите. Л-лизин потиска появата и развитието на херпес вируса, като ограничава хранителната среда на херпес. Допринася за облекчаване на болката, намаляване на размера и външния вид на обрива. Намалява възможността за бъдеща поява на херпес. Спомага за образуването на колаген и усвояването на калций.

Ацерола (тропическа вишна) - плодовете на Ацерола са богати на естествен Витамин С, което осигурява пълното му усвояване от организма. Ацерола има укрепващо действие върху имунната система при вирусни и простудни заболявания.  Освен Витамин С, Ацерола съдържа калий, магнезий и витамини от В групата, които спомагат за по-бързото зарастване на рани и обриви. Ацерола притежава  антиоксидантни свойства.

Цитрусови биофлавоноиди - притежават антивирусни, противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Те помагат да се спре разпространението на херпес вируса в здравите тъкани и съдействат за предпазване от инфекции. Цитрусовите биофлавоноиди усилват и удължават действието на Витамин С, подобряват здравината на капилярите и тяхната пропускливост.

Сибирски женшен - стимулира  имунитета, като подобрява кръвообращението и метаболизма. След приема на сибирски жен-шен  се наблюдава повишено количество на Т – лимфоцити, които са основен елемент на имунната система. Допринася за намаляване на умората и стреса. Оказва благоприятно действие за намаляване на херпесните обриви и тяхната продължителност.

Екстракт от листа на маслина - активнотовещество в маслиновите листа Оleuropein, има силно изразени антивирусни и антибактериални свойства. Оleuropein прониква в заразените клетки и деактивира вируса. Спомага за изчистване на организма от токсични вещества.  

Ехинацея –емощен стимулант на имунната система. Облекчава болката при възпалителни процеси и спомага за възстановяване на тъканите поразени от инфекция. Намалява честотата и интензивността на херпесните огнища. Има ефективно действие при вирусни и простудни състояния на организма.

Пчелен прополис - смята се, че пчелният прополис е природният съюзник на антибиотиците. Благодарение на своите антивирусни и антибактериални свойства, прополис противодейства на развитието на различни вируси и бактерии. Подобрява функциите на  имунната система и спомага за възстановяването на тъканите при рани и обриви.

Магнезий (натурален магнезий от морска вода) - Допринася за завяхване на рани и обриви. Усилва имунитета.

Витамин B6 (от червен ориз)– допринася за по-пълното усвояване на магнезий, с което усилва действието му. Витамин В6 спомага за правилното усвояване на мазнини и белтъчини от организма.

Начин на прием
При поява на херпес, простудни и вирусни състояния на организма:

1 таблетка 3 пъти дневно за 5 дни. След това се продължава с 1 таблетка дневно за 2-3 месеца.

За укрепване на имунната система и предпазване от поява на херпес,  простудни и вирусни състояния:

1 таблетка дневно за 2-3 месеца в преходните сезони - есен и пролет.

За по-голяма ефективност, започнете приема още с първите симптоми на херпес, простуда, или грип!

Херпезал®може да се прима едновременно с антибиотици и антивирусни лекарства.

Таблетката има делителна линия и може да се раздели, за по-лесен прием.

Херпезал® не трябва да се приема от деца, бременни жени, кърмачки и ако сте алергични към някоя от съставките!

Херпезал® е хранителна добавка и не е заместител на рационалното хранене. Продуктът не е предназначен за диагностика и лечение на заболявания!

Херпезал® не съдържа глутен, ГМО, желатин, лактоза, оцветители, аромати и консерванти!